Nadal a revenit pe teren cu o victorie

Potrivit celor mai noi stiri tenis ATP, spaniolul Rafael Nadal a revenit pe terenul de joc si chiar a castigat primul sau meci la turneul de dublu din Vina del Mar.

Spaniolul Rafael Nadal a revenit marti seara pe terenul de tenis dupa o pauza foarte lunga cauzata de o accidentare la genunchiul stang. Mai precis ultimul sau meci oficial a avut loc in data de 28 iunie 2012 cand a pierdut in cinci seturi in turul doi de la Wimbledon in fata cehului Lukas Rosol. Revenirea sa ar fi trebuit sa se produca la inceputul acestui an, insa a fost amanata din cauza unor probleme la stomac. Astfel a ratat cateva turnee importante, printre care Australian Open. Acum el a revenit pe teren exact cand au inceput turneele pe zgura, suprafata sa favorita. Primul turneu la care ia parte este cel din Chile de la Vina del Mar, iar primul meci a fost cel din turneul de dublu masculin unde face pereche cu argentinianul Juan Monaco. Cei doi i-au invins in doua seturi, 6-3 6-2 pe cehii Frantisek Cermak si Lukas Dlouhy. In turul doi, Nadal si Monaco vor intalni perechea formata din francezul Guillaume Rufin si itlaianul Filippo Volandri care a trecut aseara in trei seturi de columbienii Juan Sebastian Cabal si Santiago Giraldo.

Alte stiri si rezultate tenis: Rafael Nadal va debuta miercuri seara si in turneul de simplu de la Vina del Mar, unde in turul doi se va duela cu argentinianul Federico Delbonis care marti a trecut in primul tur in trei seturi de compatriotul sau Guido Pella. Este abia prima intalnire dintre Rafa Nadal si Federico Delbonis, iar spaniolul e mare favorit la victorie.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *