Treninguri pentru bărbaţi

Importanţa unui trening potrivit

În momentul în care vrei să te apuci serios de sport, treningul este un must-have. Iar cum pe piaţă întâlneşti o mulţime de modele de treninguri pentru bărbaţi, ai de unde alege. Aşadar, nu ai nicio scuză: trebuie să îţi alegi un trening care să îţi placă şi care să fie foarte confortabil.

Treninguri pentru bărbați. Criterii de alegere

Spre exemplu, treningurile din poliester sunt ideale pentru că îți oferă libertate de mișcare. Materialele dure și puțin flexibile te-ar putea incomoda atunci când faci sport. Încearcă totuşi să nu optezi pentru bumbac, pentru că acesta păstrează umezeala şi îţi poate fi foarte incomod. Totuşi, dacă alegi un trening de bumbac, fii atent ca acesta să conțină și elastan pentru a avea elasticitate. În plus, elastanul îți va asigura mobilitatea de care ai nevoie atunci când faci sport.

De asemenea, atunci când îţi alegi treningul, alege costumul întreg şi nu piese separate. Unul dintre avantaje ar putea fi că poţi beneficia de reducere atunci când cumperi setul complet. În plus, arată mult mai bine şi cum ştim că motivaţiile de orice fel reprezintă cheia succesului, este important să te simţi bine în treningul pe care îl porţi şi să îţi placă.

Poţi alege să îţi cumperi treningul de la firme specializate. De exemplu, confecționate din materiale ușoare, prin care pielea să poată respira, modelele de treninguri  de la firme cu renume precum Adidas sau Nike te vor ajuta atunci când depui efort. În cazul în care consideri că un asemenea trening reprezintă o investiţie prea mare, poţi să-ţi achiziţionezi unul chiar şi de la buticul de colţ de stradă, însă fii foarte atent ca materialele să fie potrivite.

Nu uita că şi mărimea contează! Ia în considerare activitatea pe care o vei practica. Cel mai bine este ca treningul să se potrivească pe corp, să nu fie prea larg sau prea mulat. De exemplu, în ciclism este bine să se evite treningurile prea largi pentru că te pot încurca în timpul pedalării.

Şi ţine cont şi de trecerea de la un sezon la altul în alegerea treningului. Dacă iarna un trening gros este de dorit, vara, unul din materiale subţiri, care lasă pielea să respire este ideal.

Ţine minte că pentru rezultate cât mai bune, e important ca utilizarea unor treninguri potrivite să fie completată de  ciorapi, adidaşi, cât şi accesorii de bună calitate, la mărimea potrivită

Felul în care faci exerciţiile şi ceea ce porţi în acel moment va determina modul în care te simţi, ulterior.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *